Střešní nosiče Ford Courier 1991-2002

Střešní nosiče Ford Courier 1991-2002 u nás můžete vybírat z produkce výrobců nosičů Cruz, Modula a dalších v ocelovém nebo v hliníkovém provedení. Střešní nosiče španělského výrobce Cruz vás nadchnou kvalitním provedením a příznivou cenou. Od italského výrobce Modula nabízíme univerzální hliníkové příčníky na integrované podéníky. Střešní nosiče pro osobní automobily se skládají z tyčí a montážního kitu pro konkrétní model vozidla. Pro užitková vozidla jsou v nabídce střešní koše a střešní nosiče, které dodáváme v kompletu dvou nebo tří příčníku a kitu pro upevnění. V našem e-shopu naleznete mimo jiné i aerodynamické střešní nosiče řady Cruz Airo nebo robustní střešní koše s širokým spektrem volitelného příslušenství.

Více informacíZabalit
Cena a štítky
T-drážka
Výrobce
Počet příčníků
0 produktů

Jako spotřebitel se v případě vzniku spotřebitelského sporu můžete obrátit na Českou obchodní inspekci (http://www.coi.cz/).

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení