O nás

 

Jsme přímý dovozce a tradiční partner nejsilnějších evropských výrobců tažných zařízení. Specializujeme se na prodej kvalitních tažných zařízení značek GALIA, BRINK, WESTFALIA, BOSAL-ORIS, HOOK, AUTO-HAK, elektropřípojek ERICH JAEGER, ECS a AC a také střešních nosičů CRUZ, boxů, nosičů jízdních kol a lyží. Naší hlavní činností je velkoobchodní prodej autoservisům, garážím, specializovaným obchodům a servisům dealerských sítí automobilek. Také koncovým spotřebitelům nabízíme příjemný nákup v přehledném internetovém obchodě s možností online komfortního objednání montáže tažného zařízení u našich smluvních odborných servisů v celé ČR. Samozřejmostí jsou solidní ceny, vysoká kvalita zboží, poprodejní servis a poradenství.

 

Tradice české firmy ELSA sahá do roku 1995, kdy jsme zahájili dovoz prvních homologovaných tažných zařízení značky Brink do České republiky. V roce 2004 jsme nabídku rozšířili o tažná zařízení německé značky Westfalia, která vyniká nekorodující povrchovou úpravou KTL, precizním zpracováním a nejspolehlivějšími odnímatelnými systémy a dále o střešní nosiče přední evropské značky Cruz od španělské firmy Cruzber. Naši odborníci za 21let nasbírali bezkonkurenční zkušenosti a díky nim jsme se mohli stát kompetentním partnerem pro dalších 4000 stálých profesionálních odběratelů.

 

Svým zákazníkům poskytujeme velké skladové zásoby, které čítají přes 5000 tažných zařízení a více než 4000 střešních nosičů pro téměř všechny modely automobilů. Provozujeme internetový obchod s on-line sledováním stavu skladu a objednávek, zajišťujeme expresní dodání zboží do 24 hodin a technické poradenství. Samozřejmostí je kvalitní poprodejní servis a dodávky náhradních dílů. Zásluhou dlouhodobých a přímých vztahů s výrobci jsme schopni pro své odběratele zajistit bezkonkurenční ceny a atraktivní podmínky pro zákaznické cenové akce.

 

V roce 2009 jsme náš sortiment doplnili o širokou nabídku cenově nejvýhodnějších a přitom nadstandardně kvalitních tažných zařízení s homologací EU 94/20. Dodavateli této řady jsou ověření a pečlivě vybraní výrobci, slovenská Galia, polský Auto-Hak a český Hook. Galia je na Slovensku vedoucí značka na trhu a její výrobky se vyznačují solidní přesností a povrchovou úpravou žárovým zinkováním s 10-letou zárukou na odolnost proti korozi. Od roku 2005 jsme oficiální partner a výhradní distributor renomovaného výrobce střešních systémů Cruz, španělské firmy Cruzber pro Českou republiku a Slovensko.

 

Dbáme především na to, aby se tažné zařízení snadno a přesně montovalo, bez násilného zásahu do karoserie či podvozku vozidla a dlouho spolehlivě a bezpečně sloužilo. Tažné zařízení je bezpečnostní prvek, který přímo ovlivňuje bezpečnost silničního provozu. V našem sortimentu nenajdete nekvalitní a nepřesné kopie tažných zařízení, které se často vyznačují omezenou životností, nedostatečnou pevností, nespolehlivými odnímatelnými systémy a rychlou korozí.

 

Tažná zařízení dodávaná naší firmou neomezují záruku nového vozidla a umožňuje bezpečné použití nosiče jízdních kol a přívěsových kloubů se stabilizátorem.

 

Na tažná zařízení poskytujeme v České republice „Záruku nejnižší ceny". Tu lze uplatnit do 7 dnů od prodeje, pokud je srovnávaný výrobek u konkurence zcela stejného typu, značky, rozsahu poskytnuté záruky a stejných technických osvědčení, jako výrobek zakoupený u nás. Dále musí být výrobek na konkurenční prodejně skladem v den podání „Záruky nejnižší ceny“, tzn. být k dispozici zákazníkovi k okamžitému zakoupení.

 

elsa group auta

Tradice od roku 1995

 

  

 

Jako spotřebitel se v případě vzniku spotřebitelského sporu můžete obrátit na Českou obchodní inspekci (http://www.coi.cz/).

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení